Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست رسانه‌ای فیلم سینمایی "شب طلایی" باحضور کارگردان، جانشین تهیه‌کننده، بازیگران و جمع دیگری از عوامل فیلم، در خانه جشنواره برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست رسانه‌ای فیلم سینمایی "شب طلایی"  با حضور یوسف حاتمی‌کیا (کارگردان)، اویس طوفانی (جانشین تهیه‌کننده)، مریم سعادت، حسن معجونی، سینا رازانی، امیر محمدی، یکتا ناصر، سوگل خلیق بازیگران و جمع دیگری از عوامل فیلم در خانه جشنواره برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در آغاز این نشست، اعلام شد که ابراهیم حاتمی‌کیا تهیه‌کننده فیلم به دلیل ابتلا به کرونا در کنفرانس غایب خواهد بود. او پس از دقایقی، تلفنی روی خط آمد و گفت: یوسف شانس آورد که با چنین عواملی کار کرد. حس کردم که همه آمده‌اند تا به یوسف کمک کنند. از همه ممنونم و خدا را شاکرم که تیم محجوبی پای کار بود. 

وی افزود: من در این فیلم فقط یک اسم هستم و اصل کار را آقایان طوفانی و مهرجو انجام دادند. جهان فیلم با جهان من فاصله دارد. نه اینکه بخواهم بگویم جهان فیلم، منفی است، می‌گویم که متفاوت است. خدا را شاکرم که یوسف جهان خودش را ساخته است. 

ابراهیم حاتمی‌کیا ادامه داد: به نظرم فیلم‌اولی‌ها باید خودشان فیلم‌نامه‌هایشان را بنویسند. این چهارمین فیلمنامه یوسف است که سرانجام ساخته شد. این وقفه باعث شد تا او خودش را بهتر پیدا کند و بتواند دستخط و جهان خود را بسازد. 

وی با اشاره به غیبتش در نشست رسانه‌ای فیلم، گفت: حکمتی بود که من در این جلسه حاضر نباشم. حکایت این جلسه مثل حکایت مجلس عروسی است که ما به‌عنوان پدر داماد، دوست داریم در جلسه حضور داشته باشیم اما ناگهان اتفاقی می‌افتد و معذور می‌شویم. امیدوارم تماشاگران فیلم را دوست داشته باشند و با آن مهربانانه برخورد کنند. 

در بخش دیگری از نشست، اویس طوفانی جانشین‌ تهیه‌کننده فیلم "شب طلایی" گفت: این کار را با همراهی بهراد مهرجو تهیه کردیم. متاسفانه همسر بهراد را در حادثه اتوبوس خبرنگاران از دست دادیم. خیلی دوست داشتیم که او امروز اینجا بود و فیلم را تماشا می‌کرد. امروز تولد سینا رازانی هم هست که به او تبریک می‌گوییم. 

وی افزود: این فیلم اصلا سرمایه دولتی نداشته است. آقای اسدبیگی سرمایه‌گذار فیلم و صاحب یک شرکت رب‌سازی است. قرار بود شهرداری تهران هم یکی از اسپانسرها باشد اما تا این لحظه هیچ حمایتی رخ نداده است. 

وی یادآور شد: من و بهراد مهرجو، سابقه روزنامه‌نگاری داشتیم و ورود به سینما برایمان یک رویا بود. مدتی پیش هم فیلم دوممان را که فیلمی تجربه‌گرا است، با دانش اقباشاوی کار کردیم. 

یوسف حاتمی‌کیا کارگردان فیلم نیز در سخنانی گفت: تلاش کردم که فیلمم یک اثر سینمایی باشد نه تلویزیونی. اگر چنین اتفاقی رخ نداده است، امیدوارم در فیلم بعدی‌ام بتوانم نظر شما را جلب کنم. 

وی درباره نحوه شکل‌گیری فیلمنامه گفت: ایده شکل‌گیری فیلمنامه ناشی‌از یک نگرانی و دغدغه بود. هنگامی که شروع به نوشتن طرح کردم، روزهای ناامید‌کننده‌ای را می‌گذراندم. 

وی ادامه داد: مدام تلاش می‌کردم با بخش خصوصی کار کنم؛ چراکه دوست داشتم یاد بگیرم وقتی فیلمی می‌سازم، باید سرمایه‌اش برگردد. هنگامی‌که طرح "شب طلایی" را نوشتم، احساس کردم که باید آن را به رمان تبدیل کنم اما حمایت آقایان طوفانی و مهرجو باعث شد که این فیلم ساخته شود. 

حاتمی‌کیا بیان کرد: ابتدا تعداد کاراکترهای فیلم خیلی بیشتر از آنچه که دیدید، بود؛ به همین خاطر  تصمیم گرفتیم یک خانواده را از فیلم درآوریم. 
طوفانی هم گفت: ساخت این فیلم برای ما سهل و ممتنع بود. فکر می‌کردیم کار تک‌لوکیشن کار ساده و کم‌هزینه‌ای است اما چنین نبود. شیوع کرونا هم باعث توقف فیلمبرداری و سختی بیشتر کار شد. 

این کارگردان یادآور شد: این چهارمین فیلمنامه من به حساب می‌آید. زمان فیلمبرداری با خود گفتم که عجب کاری کردم‌ این همه بازیگر را دور هم جمع کردم! حالا با این همه بازیگر حرفه‌ای چه کار کنم؟ واقعا یک خانواده دور من بودند و از تک‌تک عوامل ممنونم. 

یوسف حاتمی‌کیا درباره نقش پدرش در ساخت فیلم "شب طلایی" گفت: من افتخار می‌کنم که فرزند ابراهیم حاتمی‌کیا هستم. چون کارت تهیه‌کنندگی نداشتیم، نزدیک‌ترین شخصی را می‌شد انتخاب کردیم. خدا را شکر پدر طرح را دوست داشت چون خیلی آدم صریح‌الکلامی است. طرح‌های قبلی که بهش دادم را خیلی مودبانه گفت بریزش دور. او فقط دو بار سر صحنه آمد و حضورش خیلی کوتاه بود. از دور ما را هدایت کرد. 

مریم سعادت بازیگر فیلم هم در سخنانی گفت: این نقش برایم چالش‌برانگیز بود و خیلی دوست داشتم که آن را بازی کنم. من همیشه کمی از بازی خودم ناراضی‌ام اما در مجموع، این مادر را باور کردم و همین برایم خوشحال‌کننده است. حسن معجونی در این فیلم شاهکار بود و دوستان دیگر هم فوق‌العاده خوب بودند. 

وی ادامه داد: من همواره به دنبال چالش و نقش‌های خاص هستم. ایفای این نقش، سخت بود و من همیشه دنبال نقش‌هایی هستم که از خودم دور باشند. البته نقش برایم بسیار جذاب بود. آقای حاتمی‌کیا در طول فیلمبرداری خیلی مراقب من بود که ریتمم تند نشود. ریتم من در زندگی شخصی‌ام کمی تند است و او مراقب بود که ریتم کند و متناسب با کاراکتر زهرا خانم باشد.

یکتا ناصر دیگر بازیگر فیلم نیز در سخنان کوتاهی گفت: سعی کردم در خدمت روایت فیلم باشم و اضافه‌کاری نکنم. همچنین تا جایی که می‌شد تلاش کردم خودنمایی نکنم. 

امیر نوبخت حقیقی صدابردار فیلم هم درباره تجربه حضور در این فیلم سینمایی گفت: سختی صدابرداری از چنین حجمی از بازیگران بیشتر برای خودشان زیاد است. برای صدابردار، سختی چندانی ندارد. 

امید گل‌زاده گریمور فیلم هم در سخنانی گفت: گریم این حجم از بازیگر، کار پرمسئولیتی است. باتوجه به اینکه قصه در چند ساعت اتفاق می‌افتاد، حفظ و نگه‌داری راکورد سخت‌ترین کاری بود که باید انجام می‌دادیم که خوشبختانه به‌درستی اتفاق افتاد. 

عماد خدابخش تدوین‌گر "شب طلایی" نیز درباره حضور در این فیلم، گفت: فکر می‌کنم هنوز هم می‌شود فیلم را کوتاه کرد. البته پیش‌تر طی دو مرحله فیلم را کوتاه کردیم. 

امیرحسین حداد طراح صحنه این فیلم نیز در سخنانی بیان کرد: باورپذیری خانه‌ای که لوکیشن اصلی فیلم است، برای ما خیلی جذاب و دلنشین بود. سعی کردیم اتمسفر خانه یک مادر را رعایت کنیم. 

سینا رازانی بازیگر این فیلم سینمایی هم درباره حضورش در فیلم، گفت: مهم ترین کاری که من باید انجام می‌دادم این بود که مثل یک بازیکن فوتبال، کار تیمی انجام دهم و از کار بیرون نزنم. 

پیام آزادی آهنگساز فیلم به‌عنوان آخرین فردی که پشت تریبون قرار گرفت، درباره موسیقی فیلم گفت: موسیقی در فیلم برای یوسف حاتمی‌کیا خیلی مهم است و ساخت موسیقی برای فیلم اجتماعی کار سختی بود. سعی کردیم موسیقی در خدمت فیلم باشد و فکر می‌کنم که موفق شدیم. 

نقد فیلم‌ های جشنواره فجر|گریز موفق «بی‌مادر» از دام «ناتورالیسم»جشنواره فیلم فجر| مصباح: فیلم سفارشی نساختیم/ فاطمی: "بی‌مادر" به‌دنبال خودپرسشگری از آدم‌ها استجشنواره فیلم فجر| نمازی: "شادروان" ملودرامی شیرین است / واکنش رضا رویگری به ادعای آقازاده بودن تهیه‌کننده "شادروان"جشنواره فیلم فجر | کارگردان "برف آخر": علاقه‌ای به استفاده از سلبریتی‌ها ندارم / واکنش تهیه‌کننده فیلم به شایعه اختلاف با احسان علیخانیجشنواره فیلم فجر | کارگردان "ملاقات خصوصی": وزارت ارشاد کمکمان کرد و محدودیتی ایجاد نکرد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سینمای ایران سینما جشنواره فیلم فجر سینمای ایران سینما ابراهیم حاتمی کیا جشنواره فیلم فجر یوسف حاتمی کیا فیلم سینمایی تهیه کننده شب طلایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • خاکپو: این ضربه سر تقدیم به پسرم
  • قابل توجه پان‌ترک‌ها که منکر حضور وهابی‌ها در باکو هستند!
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • «فرج الله سلحشور» تئاتر را از مسجد آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت