Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، نشست رسانه‌ای فیلم شب طلایی شامگاه شنبه (۱۶ بهمن) با حضور عوامل این فیلم و اصحاب رسانه در خانه جشنواره برگزار شد.

یوسف حاتمی کیا به عنوان کارگردان، اویس طوفانی در مقام جانشین تهیه کننده، امید گلزاده در نقش طراح گریم، امیرحسین حداد به عنوان طراح صحنه، امین نوبخت حقیقی در نقش صدابردار، حسن معجونی، مریم سعادت، یکتا ناصر، سینا رازانی، سوگل خلیق، امیر محمدی به عنوان تیم بازیگری، محمد رسولی به عنوان فیلمبردار، عماد خدابخش به عنوان تدوینگر و پیام آزادی در نقش آهنگساز در این نشست حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم حاتمی کیا که به دلیل ابتلا به کرونا در نشست حضور نداشت، در یک تماس تلفنی گفت: دو سال بود که کرونا نگرفته بودم اما زمانی این بیماری به سراغم آمد که قسمت نشد در این نشست خبری حضور پیدا کنم. در طی ساخت شب طلایی تنها دوبار سر صحنه رفتم و هر دوباری که به تیم سر زدم احساس کردم همه آمده اند به یوسف کمک کنند. خدا را شاکرم که تیم محجوبی داشتند و همگی تلاش داشتند این کار را به درستی انجام دهند.

حاتمی کیا افزود: من در این فیلم فقط یک اسم هستم و اصل کار را جانشین تهیه کننده و بهراد مهرجو انجام داد. جهان فیلم با جهان من فاصله دارد. یوسف در این فیلم جهان خودش را تصویر کرد.

کارگردان آژانس شیشه‌ای خاطرنشان کرد: از نظر من دوستانی که کار اولشان است باید فیلمنامه را خودشان بنویسند تا یاد بگیرند. یوسف چهار فیلمنامه آماده داشت و همین باعث شد خود را بهتر پیدا بکند.

برخی کاراکترها را حذف کردم

یوسف حاتمی کیا، کارگردان شب طلایی، در پاسخ به این سوال که ایده فیلمنامه از کجا آمد، گفت: ایده فیلمنامه زمانی به ذهنم رسید که روی یک فیلمنامه دیگر کار میکردم این ایده از یک دغدغه و نگرانی متولد شد. تقریبا چهار فیلمنامه داشتم که تا پای تولید رفتند اما نشد که نشد. وقتی شب طلایی را می نوشتم فکر کردم باید آن را به رمان تبدیل کنم چون حتما قرار نیست بسازمش.

حاتمی کیا افزود: خیلی فیلمنامه سختی بود. بیش از ۳۰ کاراکتر داشتم. در پیش تولید مجبور شدم بخشی از کاراکترها را حذف کنم. ماحصل کار آن چیزی شد که روی پرده می بینید.

این فیلمساز جوان در پاسخ به این که چرا به عنوان اولین فیلم به سراغ فیلمنامه ای با این تعداد کاراکتر رفتید، اظهار داشت: این چهارمین و پنجمین فیلمنامه من بود و موقع فیلمبرداری با خودم گفتم با این تعداد بازیگر حرفه ای چه کار باید بکنم؟! اما هر کدام از این عزیزان اگر نبودند این فیلم ساخته نمی‌شد.

کارگردان شب طلایی در پاسخ به این که چرا این اثر به یک تله فیلم شباهت دارد، خاطرنشان کرد: تلاشم را کردم اثر سینمایی خلق کنم. امیدوارم در فیلم بعدی نظر شما را جلب کنم.

حاتمی کیا در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: لازم بود یاد بگیرم وقتی فیلمی می سازم باید پولش برگردد بنابراین تصمیم داشتم با بخش خصوصی کار کنم.

وی در پایان درباره نقش ابراهیم حاتمی کیا در ساخت فیلم اولش گفت: افتخار میکنم که فرزند ابراهیم حاتمی کیا هستم. در این پروژه پله اول با اویس طوفانی و بهزاد مهرجو بود اما چون کارت تهیه کنندگی نداشتیم به سراغ پدر رفتیم و خداراشکر فیلمنامه و طرح را دوست داشت. ممنونم که به من اعتماد کرد و سعی کرد من استقلالم را حفظ کنم. ایشان فقط از دور ما را حمایت کردند.

«شب طلایی» سرمایه‌گذار دولتی نداشت

اویس طوفانی، جانشین تهیه‌کننده شب طلایی، درباره این که سرمایه این فیلم چقدر از سمت بخش خصوصی تامین شد و شهرداری چقدر از آن حمایت کرد، گفت: این فیلم اصلا سرمایه‌گذار دولتی نداشت. حامیان مالی برای فیلم دست و پا کردیم شهرداری قرار بود یکی از این اسپانسرها باشد اما تابه امروز ریالی از شهرداری دریافت نشده است.

طوفانی در پاسخ به این که آیا لوکیشن ثابت فیلم به دلیل کمبود بودجه بود، توضیح داد: ما در بحث تهیه و تولید کم تجربه بودیم و فکر میکردیم یک کار تک لوکیشن یک کار ارزان و ساده است اما اصلا این طور نبود.

دنبال چالشم!

مریم سعادت، بازیگر نقش زهرا خانم در فیلم شب طلایی، درباره چالش‌های ایفای این نقش گفت: وقتی این نقش به من پیشنهاد شد با حاتمی کیای جوان ملاقات کردم. گفتند تست گریم انجام بدهید تا ببینید چقدر می توانید به نقش نزدیک شوید. با شاهکار آقای گلزاده آقای خاتمی کیا تایید کردند و نقش را گرفتم.

سعادت درباره سختی بازی کردن در نقش زنی که فاصله سنی زیادی با او دارد، نیز خاطرنشان کرد: همیشه دنبال نقش های خاص هستم. نقش هایی که چالشی برایم داشته باشند و از خودم دور باشند. این نقش برایم سخت بود ولی با جان و دل از بازی در آن استقبال کردم.

امید گلزاده، طراح گریم فیلم، نیز درباره چالش گریم تعداد زیادی از بازیگران گفت: گریم این حجم از بازیگر برای یک فیلم سینمایی کار پرمسئولیتی است. قصه طی چند ساعت روایت می شد و باید راکورد را حفظ می‌کردیم.  

برچسب‌ها ابراهیم حاتمی کیا چهلمین جشنواره فیلم فجر جشنواره ‌های فجر پروندهٔ خبری چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابراهیم حاتمی کیا چهلمین جشنواره فیلم فجر جشنواره های فجر ابراهیم حاتمی کیا چهلمین جشنواره فیلم فجر جشنواره های فجر ابراهیم حاتمی کیا شب طلایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم کوتاه «له له» به نویسندگی و کارگردانی فرید حاجی توانست از پنجاه و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم هیوستون آمریکا، جایزه نقره‌ای رمی را در بخش «کمدی سیاه» از آن خود کند.

جشنواره جهانی فیلم هوستون که در سال ۱۹۶۱ آغاز شد، قدیمی‌ترین جشنواره فیلم مستقل در جهان است. با وجود جشنواره‌های فیلم در سراسر جهان، این رویداد سابقه‌ای طولانی در حمایت از فیلم مستقل دارد. جشنواره فیلم هیوستون ماه آوریل مصادف با اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

فیلم کوتاه «له له» پنجمین فیلم کوتاه فرید حاجی است که هم اکنون فیلم کوتاه «گوشت تلخ» او در سینماهای «هنروتجربه» و در بسته فیلم کوتاه «اتاق فرار» در حال اکران است.

سونیا سنجری، آرمین خوش نیک، کاوش رمادان و مرتضی دربهشتی در این فیلم کوتاه ایفای نقش دارند. همچنین، سایر بازیگران این فیلم محمود خداوردی، محسن شبان، بهناز دانش، مهدی ملک نیا، مهدی یاراحمدی، سایه خدابخش، علی حاج عبدالرحیم، حمید ایشان، مهران غفرامی، محسن چهریه، پویا یوسفی، علی براتی، پریسا توسلی، صادق احمدی کیا، احمد تیموری، رضا محسنی و مصطفی صالحی ریحانی هستند.

«له له» پیش از این نامزد بهترین فیلم کوتاه از سیزدهمین دوره جوایز آکادمی خانه سینما (ایسفا) شده بود.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «آرمین تصمیم دارد تا آخرین آرزوی دوستش کاوش را برآورده کند. آرزوی دیدار با معشوقه‌ای که روسری زرد خال خالی داشت ...»

فهرست عوامل «له له» عبارتند از نویسنده و کارگردان: فرید حاجی، مدیر فیلمبرداری: امیرحسین صمیمی، تدوین: پویان شعله ور و فرید حاجی، دستیار تدوین: مرتضی دربهشتی، طراحی و ترکیب صدا: رامین ابوالصدق، تدوین دیالوگ: مهتاب کلهر، صدابردار: هادی معنوی پور، دستیاران صدابردار: احمد تفرشی و موسی محمدی، طراح صحنه: فرید حاجی، طراح لباس: نسترن برزگر زنوز، اصلاح رنگ و نور: مهران دوستی، عکاس: مسعود توفیقی، طراح پوستر: محمدرضا منجزی پور، طراح چهره پردازی: عاطفه رضایی، دستیار چهره پردازی: مجید آریان پور، برنامه ریز: نسترن برزگر زنوز، منشی صحنه: مهتاب حبیبی، دستیار اول کارگردان: علی کیا داه، دستیاران کارگردان: سعید زینالی و یوسف شاکری، طراحی نور: امین اعلایی و نگار باقری، دستیاران اول: کیان عطا زاد و امین علایی، دستیاران فیلمبردار: محمدرضا منجزی پور، عرفان تیره، فرهاد زارع، حامد فاضلی و امید صیدی، مجری طرح: مهرشاد حقیقی، مدیر تولید: علی جعفریان، تدارکات: محمدرضا مرادی، امور فنی صدا: استودیو بهمن، مشاور کارگردان: مرتضی دربهشتی.

کد خبر 6097283

دیگر خبرها

  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • حاتمی: آخر بازی تمرکز نداشتیم/ به خطاهای آسیب زننده اعتراض کردیم
  • طبیعت ۷۴ - ۶۸ ذوب آهن/ شاگردان حاتمی در یک قدمی فینال قرار گرفتند
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • زنانی که در کن رئیس شدند